Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nın dördüncüsü düzenlendi

05.09.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nın bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği işbirliğinde Bodrum Gündoğan Serbay Ilıcak Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya İstanbul, Manisa, İzmir, Bursa, Söke, Kuşadası, Köyceğiz, Didim ve Fethiye’den 101 Erkek 17 Kadın olmak üzere 118 sporcu katıldı.

Açılış seremonisi ve kura çekimiyle başlayan turnuvada sporcular Kadınlar, Erkekler ve Mix kategorisinde mücadele ettiler. Çekişmeli maçlara sahne olan ve yapılan ödül töreniyle sona eren Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi.