Meclis Canlı

Zabıtadan Başkan Gürün’e Ziyaret


05.09.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi Zabıta personeli, Zabıta’nın kuruluşunun 190.yılı ve Zabıta Haftası nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen, Zabıtanın kuruluşunun 190.yılında Muğla’nın 13 ilçesinde vatandaşların huzuru, düzeni, esenliği için ilçe belediyelerindeki meslektaşları ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi ve her zaman destekleri ile yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.



“Zabıta, belediyenin denetleme yetkisini kullandığı,  vatandaşla birebir diyaloğa girdiği için önemli ve itibarlı bir görev yürütmektedir”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Zabıta memurunun belediyenin denetleme yetkisini kullandığı için önemli bir görevi üstlendiğini söyledi ve bugüne kadar sevgi, güleryüzlü bir ciddiyetle çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı.




Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Zabıta, herkese eşit mesafede adil, güleryüzlü bir ciddiyetle yaklaşmalıdır. Sizler Muğla’da zabıta memuru olarak önemli ve itibarlı bir görevi icra ediyorsunuz. Muğla’nın 13 ilçesinde ilçe zabıtaları ile koordineli bir şekilde diğer kurum ve kuruluşlarla vatandaşlarımızın huzuru, esenliği için mesai saati gözetmeksizin çalışıyorsunuz. Zabıta, belediyenin denetleme yetkisini kullandığı,  vatandaşla birebir diyaloga girdiği için belediyelerin aynasıdır. Sizler Muğla’da bu görevi şimdiye kadar başarı ile yerine getirdiniz. Bütün Zabıta Teşkilatının Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.