Meclis Canlı

Zabıta Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri


29.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, 13 İlçede görev yapan zabıta personeline yönelik  5957 sayılı Hal Kanunu ve Pazar Yerleri ile ilgili yönetmelik hakkında eğitim semineri düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Muğla Ticaret İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerinde personellere, Hal Kanunu ve Pazar Yerleri ile ilgili yönetmelikte belediyelere düşen görev ve yetkiler konusunda bilgiler verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen eğitim semineri İl genelinde görev yapan zabıta personelinin katılımı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “5957 sayılı kanunla belediyelere büyük ve önemli  görevler düşüyor. Bu görevleri Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimizle koordineli bir şekilde yürütme gayreti içerisindeyiz. Belediyelerimiz, üretici ve tüketicilerin hak ve menfaatlerini korumak için ellerinden gelen gayreti gösteriyor..”