Meclis Canlı

Zabıta Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi


28.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından hizmet ve çalışmaların verimliliğinin arttırılması için bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya il genelinde Büyükşehir Belediyesinde görev yapan zabıta personeli katıldı. Bilgilendirme ve koordinasyon toplantısında zabıtanın görev, yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili bilgiler paylaşılırken önümüzdeki yıl yapılacak çalışmalar ve projeler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımız bünyesinde il genelinde görev yapan personelimizle bir araya gelerek hizmetlerimiz ve çalışmalarımızın verimliliğini daha da artırmak için düzenli aralıklarla koordinasyon toplantıları düzenliyoruz. Personelimiz açısından oldukça faydalı ve verimli geçen toplantıda geçen yılın değerlendirilmesi yapılarak önümüzdeki yıl yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”