Zabıta Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

20.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından İlçe Zabıta Müdürlerinin katılımı ile 6’ıncı Zabıta Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 6’ıncı Zabıta Koordinasyon toplantısına Zabıta Daire Başkanı, Şube Müdürleri, Amirleri ile Menteşe, Bodrum, Yatağan, Kavaklıdere, Datça, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürleri katıldı. Toplantıda, Muğla il genelinde zabıta birlikteliğini sağlamak için yapılan çalışmalarda verimliliğin artırılması hususunda tüm zabıtalara hizmet içi eğitim verilmesi, pazar yeri yönetmeliğinde hal kayıt sisteminin uygulanması, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan zabıta haftasında zabıta teşkilatının tanıtımı için yapılacak etkinliklerle ilgili konuların görüşülmesi ve ilçelerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetlerin ortak olarak değerlendirilmesi konularında görüşmeler yapılarak İlçe Zabıta Müdürlerinden uygulama birliği açısından gelen talepler ve öneriler değerlendirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yapılan koordinasyon toplantıları uygulama birlikteliği açısından çok yararlı geçiyor ve benzer toplantılara önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz.”