Meclis Canlı

Yolcu Terminallerinde Bakım Onarım Çalışmaları Sürüyor


16.04.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hüküm ve tasarrufunda bulunan şehirlerarası yolcu terminallerinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde hüküm ve tasarrufunda bulunan şehirlerarası yolcu terminallerinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolculara kesintisiz hizmet sunuyor. İl genelindeki şehirlerarası yolcu terminallerindeki eksikliklerin tamamlanması kapsamında başlatılan çalışmalar çerçevesinde şehirlerarası yolcu terminallerinde bulunan tüm mescitlerin halılarının değiştirilmesinin yanı sıra Yatağan şehirlerarası yolcu terminalinde bulunan Atatürk Heykeli’nin bakım ve onarımı yapıldı.

Şehirlerarası yolcu terminallerini kullanan vatandaşların daha nezih bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, tüm terminallerde bulunan mescitlerin halıları yenilenerek anti bakteriyel, kir ve toz bulundurmayan halıflex malzeme ile değiştirildi. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesinin hüküm ve tasarrufunda bulunan Yatağan Şehirlerarası yolcu terminalinde yer alan Atatük Heykeli’nin hava durumu ve güneşin etkisi nedeniyle yıpranması ve korozyona uğraması nedeniyle ekipler tarafından bakım onarımı yapılarak yenilendi.