Meclis Canlı

Yol Çalışmaları Devam Ediyor


20.07.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Fethiye İlçesi, Yanıklar,  Faralya, Ölüdeniz, Gökçeovacık, Yaylakoru) Mahallelerinde, Seydikemer İlçesi Çobanlar, Çukur incir, Kumluova, Dereköy, Döğer,Bağlıağaç, Kayacık, Karedere Mahallelerinde ve Saklıkent, Kayak Merkezi yollarında bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını tamamladı. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan yollarda bakım, onarım ve asfalt kaplama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Kılıç; “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha güvenli, modern ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için özveriyle çalışıyor. Yol bakım, onarım çalışmalarının yanı sıra ekiplerimiz 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde olan yollarda da sıcak asfalt, 1. ve 2. kat asfalt kaplama ve BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) çalışmalarını sürdürüyor. “ dedi.