Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

19.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muğla İli genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçesi Bağlıağaç Mahallesinde heyelan sonucu zarar gören yolun temizlik ve bakım çalışmalarını yürütürken Girdev Yaylasında kar nedeniyle kapanan yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler aynı zamanda Milas İlçesi Damlıboğaz Mahallesinde bozulan ve zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek, taleplerini karşılamak için daha verimli ve düzen içerisinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Hava şartlarının düzelmesi ve yağışların bitmesi ile vatandaşlarımızın taleplerini daha fazla karşılık verme imkanımız olacak.”