Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor

10.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanındaki yolların bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kış aylarında şiddetli yağışlardan zarar gören yolların bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde zarar gören yolların bakımını gerçekleştiren ekipler, Seydikemer İlçesi Söğütlü Mahallesinde de yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Ekiplerimiz Muğla İli genelinde yol bakım onarım çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Muğla’ya yakışır güvenli ve konforlu yollar için çalışmalarımız devam edecek.”