Yenice Anısına Tiyatro Oyunu Sergileniyor

03.02.2022

Muğla’da geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Can Yenice’nin oğlu Avni Burak Yenice anısına tiyatro oyunu sahneleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Can Yenice’nin oğlu Avni Burak Yenice anısına Aşk Olsun isimli müzikal komedi gösterisi sahnelenecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Hayalhane 2 oyuncuları tarafından sahnelenecek olan tiyatro gösterisi 23 Şubat Çarşamba günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Ücretsiz düzenlenecek olan Aşk Olsun isimli oyun iki perdeden oluşuyor. Haldun Taner ve Kandemir Konduk’un yazdığı Aşk Olsun oyununun yönetmenliğini Muğla’lı tiyatro sanatçısı Mehmet Topbaş yapacak.