Yeni Yıl Konserine Her Yaştan Büyük İlgi

05.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Orkestrası yeni yıl özel konseri ile katılımcılardan tam not aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası 2018 yeni yıl özel konseri ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Şef Münif Akalın eşliğinde yerli ve yabancı eserleri başarı ile sahneleyen Büyükşehir Orkestrası izleyicilerden tam not aldı. Yeni yıl özel konserine Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 25 huzurevi sakini ve Büyükşehir bünyesinde kurulan ve üniversite öğrencilerinden oluşan SOGEM (Sosyal Gençlik Masası) katıldı. Huzurevinden konsere gelen vatandaşların çalınan eserlere katılımı, alkışları, mutluluğu gecenin en özel anlarıydı.

“2018 Barışın, Umudun, Mutlulukların Yılı Olsun”

Yeni yıl özel konseri sonrası sahneye çıkarak orkestra üyelerini tebrik eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün acısı, tatlısı ile 2017 yılını geride bıraktıklarını, 2018’in umudun ve barışın yılı olmasını dilediklerini söyledi. Sevginin, hoşgörünün, güleryüzün bütün coğrafyalara hakim olması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün yolunda ilerlediği sürece çağdaş, demokratik medeniyetler seviyesine ulaşabileceğini belirtti. Vatandaşların alkışlarıyla noktalanan konser sonrası bu tür etkinliklerin Muğla’ya çok yakıştığını söyleyen vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.