Yeni Kavşak Çalışması

17.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni kavşak yapım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, Bodrum İlçesi Kızılağaç Mahallesinde trafiği rahatlatmak ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yapımına başlanan kavşak çalışmasında sona gelindi.

Muğla ulaşımının yeni yollar ve yeni yapılan kavşaklar ile rahatlayıp daha güvenli bir hal aldığını belirten Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç; “Muğla ili genelinde yaptığımız kavşaklar ve yeni yollar ile vatandaşlarımıza kaliteli ve daha rahat ulaşım olanağı sunmak için çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.