Meclis Canlı

Yeni Hatlar Pazar Günü Menteşe’de Hizmet Vermeye Başlayacak


27.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUTTAŞ araçlarının 4 yeni hattı 29 Ekim Pazar günü hizmet vermeye başlayacak.

Menteşe Kötekli’ye yeni açılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesine vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi MUTTAŞ araçları ile 4 (dört) yeni toplu taşıma hattında (1-31 Otogar – Stadyum – Tıp Fakültesi, 1-32 Menteşe Yapı Koop. – Akyol – Stadyum Tıp Fakültesi, 1-33 Düğerek – Stadyum Tıp Fakültesi, 1-34 TOKİ –Tıp Fakültesi) 29 Ekim 2017 tarihinden itibaren ulaşım hizmeti verilmeye başlanılacak.

İlçelerden gelen vatandaşların otogar yanındaki otobüs depolama ve özel toplu taşıma araçlarının kalkış noktasındaki duraktan kalkan 1-31 Otagar – Stadyum – Tıp Fakültesi hattını kullanarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile Tıp Fakültesine ulaşabilecekler. Hatların kesişim noktası olan stadyum ana duraktan, belirlenen sefer saatlerinde günlük 37 sefer ile vatandaşlara ulaşım imkânı sunulacak.

Yeni ve diğer tüm sefer saatlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin www.mugla.bel.tr adresindeki “Hizmetler” bölümünden ulaşılabilecek.