Meclis Canlı

Yatağan ve Milas Muhtarları’ndan Başkan Gürün’e Teşekkür


22.11.2016


Yatağan ve Milas ilçesi muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla genelinde, ilçelerinde ve mahallelerinde yaptığı hizmetlerden memnun olan Yatağan ve Milas ilçesi mahalle muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek hizmetler için teşekkür ettiler.

Yatağan ilçesi mahalle muhtarları Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık ile birlikte mahallelerine yapılan yollar, ulaşımdaki otobüsler, tarımsal destekler ve MUSKİ hizmetleri, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve beraberindeki muhtarlar da özellikle suyu olmayan mahallelere suyun getirilmesi, sıcak asfalt, yol çalışmaları, mezarlık hizmetleri gibi birçok konuda Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Gürün’e teşekkür ettiler.  

“Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, görev süreleri boyunca muhtarlara, vatandaşlara verdikleri sözleri teker teker yerine getirdiklerini söyledi ve vatandaşların hizmetlerden memnuniyetinin, teşekkürünün kendileri için yeterli olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olduğu 2014 yılı mart ayından sonra Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızdan da hizmetlerimiz için olumlu geri dönüşler, memnuniyetlerini ifade eden teşekkürler alıyoruz. Önem ve aciliyet sırasına göre, 13 ilçemize eşit mesafede programlanan hizmetlerimizle yolu, köprüsü, içme suyu olmayan mahallelerimize yatırım yapıyor, kırsal kalkınmayı arttırmak, çiftçimizin yanında olmak için tarımsal alanda destek sağlıyoruz. Sadece 2016 yılında 1000 km yol çalışması yapacağız dedik ve 910 km’sini tamamladık. Görev süremiz sonunda Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında yapılmamış yol, içme suyu olmayan mahallemiz kalmaması için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın teşekkürü, memnuniyeti bizler için çok değerli. Amacımızda Sevgi, Hoşgörü, güleryüzle hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızı mutlu etmek.” dedi.