Yatağan Muhtarları’ndan Anlamlı Ziyaret

11.12.2015

Yatağan Muhtarlar Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde hizmetlerini sürdüren Yatağan Muhtarlar Derneği yeni başkanı Birol Turan ve dernek üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yatağan İlçesi’nde ve mahallelerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen Yatağan Muhtarlar Derneği üyeleri, yollarının daha düzgün, mezarlıklarının da çiçek gibi olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası sayesinde istek ve taleplerine hızlı bir şekilde cevap ve çözüm aldıklarını belirttiler.