Veteranlar Turnuvası’nın Birincisi Büyükşehir Oldu

11.11.2016

Datça Belediyesi tarafından 5-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı birinci oldu.

Datça Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 Kasımda başlayan Atatürk Kupası Veteranlar Voleybol Turnuvası’na Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Datça Belediyesi ve Milas Belediyesi Veteran Voleybol takımları katıldı.

Çıktığı maçlardan galip ayrılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Voleybol Takımı birinci olurken, Datça Belediyesi Veteran Voleybol Takımı ikinci, Marmaris Belediyesi Veteran Voleybol Takımı üçüncü Milas Belediyesi Veteran Voleybol Takımı ise dördüncü oldu.

6 Kasım’da oynanan final maçı sonrasında yapılan ödül töreninde takımlara ödülleri Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Datça Belediye Meclis Üyeleri Esat Akkın ve Gökhan Sağır tarafından verildi.