Meclis Canlı

Veteran Voleybol Turnuvası’nda dostluk kazandı


07.05.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Veteran Voleybol Turnuvası’nın galibi Marmaris Belediyesi Veteran Voleybol takımı oldu.

2012 yılından beri Marmaris, Milas, Datça, Menteşe ilçelerinde geleneksel olarak yapılmakta olan Veteranlar Voleybol Turnuvası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran takımı, Marmaris Belediyesi Veteran takımı, Milas Belediyesi Veteran takımı, Datça Belediyesi Veteran takımı centilmence mücadele etti.

4-5 Mayıs 2019 tarihinde Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda yapılan turnuvada Marmaris Belediyesi Veteran Takımı birinci olurken, Milas Belediyesi Veteran Takımı ikinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı üçüncü ve Datça Belediyesi Veteran Takımı dördüncü oldu.

5 Mayısta oynanan final maçları ve ödül töreniyle sona eren turnuvada dereceye girin takımlara kupa ve madalya takdim edildi.

Veteranler Voleybol Turnuvası’nda yarışan takımlar arasından seçilen “En” iyiler şöyle: En İyi Servisçi Ali Boz (Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Servis Karşılayan İsmail Anar (Datça Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Libero Eren Can (Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Pasör Erdem Özkan (Milas Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Blokör Murat Utkan (Marmaris Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Smaçör Hakan Poyraz (Marmaris Belediyesi Veteran Takımı), En Değerli Oyuncu Ali İlter (Milas Belediyesi Veteran Takımı), En İyi Antrenör İsmail Arabacı (Datça Belediyesi Veteran Takımı).