Veteran Voleybol Turnuvası Sona Erdi

18.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris, Datça ve Rodos Veteran Takımlarının katılımı ile düzenlenen Hafta Sonu Veteran Voleybol Turnuvası sona erdi.

Güney Ege Belge Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Rodos’un Kramisti Spor Salonunda düzenlenen Veteran Voleybol Turnuvası birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuva sonunda birinci Marmaris Veteran Takımı, ikinci Muğla Büyükşehir Belediyesi Veteran Takımı, üçüncü Rodos Kleanthis Veteran Takımı ve dördüncü de Datça Veteran Takımı oldu. Veteran Voleybol Turnuvasının sonunda düzenlenen gala gecesinde dereceye giren takımlara ödülleri Güney Ege Belge Başkan Yardımcısı Dimitris Tsopanakis tarafından takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, ödül töreni sonrası takım temsilcileri ile yapılan görüşmeler sonunda 2016 yılı turnuva programı Ocak ayında Muğla Menteşe ilçesinde, Mart ayında Datça ilçesinde, Nisan ayında Rodos Adasında ve Mayıs ayında da Marmaris ilçesinde yapılmasının planlandığını söyledi. İnan; “İlimiz veteran takımları Rodos’ta düzenlenen turnuvadan oldukça memnun ayrıldı. Sporcularımız bu organizasyon ile yeni dostluklar edinerek Rodos Adasını da tanıma ve gezme imkanı buldular. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederim.” dedi.