Vatandaşlardan İtfaiyeye Teşekkür

15.07.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin olaylara erken ve zamanında müdahalesi vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri, Fethiye İlçesinde meydana gelen ev yangınına erken müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. Ev sahibi Oral Çakmak, yangına zamanında ve erken müdahalelerinden dolayı itfaiye personellerine çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Çok önemli ve zor bir görevimiz var. Vatandaşlarımız tarafından yaptığımız çalışmaların takdir edilmesi bizi gururlandırıyor ve motivasyonumuzun artmasını sağlıyor.”