Ünlü Oyuncu Gizem Karaca Muğla’nın Yerel Tohumlarını Tercih Etti

19.06.2020

Çekimleri Muğla’da yapılan Güzel Köylü dizisinin ünlü oyuncusu Gizem Karaca pandemi sürecinin yaşandığı şu günlerde adeta dizideki hayatını yaşıyor. Gizem Karaca, kendisini organik tarıma verdi. Gizem Karaca'nın huzur dolu doğal hayatı takipçilerinden beğeni topluyor. Türkiye’nin 81 iline yerel tohum gönderen Muğla Büyükşehir Belediyesi sinema ve sanat camiasının yerel tohum taleplerine de cevap veriyor. Organik tarıma yönelik ünlü oyuncu Gizem Karaca İzmir’de yaşadığı evinin bahçesine Muğla Büyükşehir Belediyesi Tohum Merkezinden aldığı tohumları ekti.

Ünlü oyuncu Gizem Karaca sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde “Hem sağlıklı ürünler tüketiyorum, hem de karantina günlerinde bahçe ile uğraşarak zaman geçiriyorum. Domates, biber, patlıcan bunların tohumunu Muğla Büyükşehir Belediyesinin tohum merkezinden aldım. Her şeyin organiğini yemek güzel ancak emek sarf etmeden olmuyor" yorumunu yaptı.