Meclis Canlı

Ulaşımda Dönüşümün İlk Kooperatifi’nden Teşekkür Ziyareti


21.11.2017

Yatağan Kooperatifi üyeleri Ulaşımda Dönüşüme katıldıkları 2.yılda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ege Bölgesi’nin en büyük kooperatifi olan S.S.20 Nolu Yatağan Kooperatifi Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşımda Dönüşüm projesine ilk katılan kooperatif olarak ikinci yıllarını doldurmalarının ve projeden memnuniyetlerinden dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 2015 yılında Büyükşehir Belediyesi Ulaşımda Dönüşüm projesine katılarak 104 araçtan 26 engelli rampalı, klimalı, güvenlik kameralı araca dönüşen Yatağan Kooperatifi projeye ilk katılan kooperatif olma özelliği de gösteriyor.

 

S.S. 20 Nolu Yatağan Kooperatifi Başkanı Tugay Yaka, Yatağan Kooperatifi olarak Ege Bölgesi’nin en büyük kooperatifi olduklarını, ulaşımda dönüşüm projesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği her sözü tuttuğunu ve çok memnun olduklarını söyledi. Tugay Yaka; “Ulaşımda dönüşümde iki yılımızı doldurduk ve sizi ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Biz çok memnunuz. Siz seçimlerden önce Yatağan garaja geldiğinizde dediniz ki şoför esnafımız mağdur edilmeden Muğla’da dönüşümü sağlayacağız. Verdiğiniz sözü tuttunuz. Allah razı olsun, para kazanıyoruz, minnettarız. Gerek güvenlik kameralı, gerek engelli rampalı araçlarımızdan şoförlerimiz ve vatandaşlarımız da çok memnun.” dedi.

 

“Şoför Esnafımızın Emeğinin Karşılığını Alması, Vatandaşın Memnuniyeti Bizler İçin Yeterli”

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ulaşımda dönüşüm projesinin Muğla’da ve ülkemizde ses getirdiğini, diğer belediyeler tarafından örnek alındığını söyledi ve karşılıklı güven, disiplin içerisinde verilen hizmetten vatandaşların ve şoför esnafının memnun olmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Yatağan Kooperatifimiz olarak sizler Muğla’da başlattığımız ulaşımda dönüşüm hizmetine ilk katılan kooperatifsiniz. Sizlerle başlayan ulaşımda dönüşümde şu an Muğla genelinde yüzde 94 rakamına ulaştık. Projeye başlarken şoför esnafımızla, kooperatifimizle konuşarak, birbirimize danışarak en önemlisi de karşılıklı güven içerisinde Muğla genelinde ulaşımda dönüşümü sağladık. Vatandaşlarımızın ve siz şoför esnafımızın memnuniyeti, emeğinin karşılığını alması, sağolun demesi bizler için yeterli. Hizmeti veren de memnun, hizmeti alan da. Ziyaretiniz için, ulaşımda dönüşümde göstermiş olduğunuz uyum, karşılıklı güven için hepinize teşekkür ediyor, bütün şoför esnafımıza selamlarımı gönderiyorum.” dedi.