Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ula’da 5 Bin 300 Metre Yağmur Suyu Ana Hattı Tamamlandı


03.02.2021


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ula ilçesinde yapımı devam eden 6 bin 720 metre uzunluğundaki yağmur suyu ana hattının yüzde 80’i olan 5 bin 300 metresi tamamlandı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula ilçesinde 73 kilometrelik kanalizasyon hattının tamamlamasının ardından yağmur suyu ana hat çalışmasına başladı. Büyükşehir ekipleri 6 bin 720 metre uzunluğundaki yağmur suyu ana hattının yüzde 80’i olan 5 bin 300 metresini tamamladı. Geri kalan bin 420 metre uzunluğundaki yağmur suyu ana hattının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

 


Başkan Gürün; “Ula’mıza yakışan hizmetler için çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ula’da devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürün; “Ula’mızda tamamlanan kanalizasyon çalışmalarından sonra yağmur suyu ve diğer altyapı çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Kurumlar arası işbirliği ve uyum içerisinde çalışarak ilçemizin eksikliklerini tamamlıyoruz. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandığında kanalizasyonu, doğalgazı, elektriği, meydan düzenlemeleri ile Ula modern bir görünüme kavuşacak” dedi.