Meclis Canlı

TÜSEMKOM Genel Sekreteri Fethiye Toptancı Halini Ziyaret Etti


05.01.2016

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Genel Sekreteri Aziz Oral, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Toptancı Halini ziyaret etti.

Fethiye Toptancı Halini ziyaret eden Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Genel Sekreteri Aziz Oral, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen ve Fethiye Batı Akdeniz Yaş Sebze Meyve Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Atabey Akgün’le görüşerek toptancı hallerinin durumu, işleyişi, yapılması düşünülen değişiklikler ve altyapı çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “TÜSEMKOM Genel Sekreterimiz Aziz Oral’ın bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok memnunuz ve kendisiyle toptancı halleri konusunda bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak Toptancı Hallerini teslim aldığımız günden itibaren sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Fethiye Batı Akdeniz Yaş Sebze Meyve Hal Komisyoncuları Derneğiyle de sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ortak amacımız daha kaliteli bir ortamda daha güvenli bir ticareti tesis ederek Muğla İlimizde yaş sebze ve meyve sektörüne katkı sağlamak.”