Türk Halk Dansları Topluluğu Öğrencilerini Bekliyor

05.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi yeni oluşturulan Türk Halk Dansları Topluluğuna öğrenci kayıtlarını bekliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki oluşturulan Türk Halk Dansları Topluluğuna kayıtlar 16 Aralık’a kadar devam ederken, katılımcılar Muğla yöresi ve Ege Bölgesi halk dansları eğitimi alacaklar

Türk Halk Dansları Topluluğu hakkında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı; “ Türk Halk Dansları Topluluğumuz’u kurduk ve artık öğrencilerimizi bekliyoruz. Halk danslarımız da kültürümüzün ayrılmaz bir parçası ve en önemli kültür taşıyıcılarımızdan biri. Ayrıca halkımızın bu yönde çok büyük bir talebi vardı. Bunun farkındalığı ile böyle bir topluluk oluşturma kararı aldık. Halk Dansları Topluluğumuz’a katılım için tüm halkımızı davet ediyoruz. “ dedi.