Meclis Canlı

Toplu Ulaşımda Yeni Güzergahlar


18.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan ulaşım konusunda gelen talep ve istekler doğrultusunda yeni hat ve güzergahlar açarak hizmet vermeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda yeni hat ve güzergahlarda hizmet vermeye devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından kamu hizmeti ilkeleri göz önünde tutularak Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne(UKOME) sunulan Ula-Kızılyaka, Ula-Çıtlık hattının açılması ve işletilmesi kararı alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Ulaşım konusunda vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamamaları için özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri değerlendirerek Ula-Kızılyaka ve Ula-Çıtlık hattını açarak hizmet vermeye başladık. Ula-Kzılağaç-Gökova-Ataköy-Çıtlık güzergâhında 09.00-14.00-18.00 saatlerinde, Ula-Çiçekli-Karabörtlen-Kızılyaka güzergahında; 07.30-12.00-16.00 saatlerinde otobüs seferlerimiz başladı.”