Meclis Canlı

Toplu Ulaşımda İkinci Binişlerde İndirim


11.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım hizmetleri kapsamında belediye araçlarını kullanan vatandaşların 1 saat içindeki ikinci binişlerinde %50 indirimli fiyat uygulamasına başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca yapılan toplu ulaşım hizmetlerinde, Elektronik Muğla Kent Kart ile belediye araçlarını kullanan vatandaşların indirme noktalarından başka bir hatta giden belediye araçlarına binişlerinde ilk elektronik kart okutma süresinde başlayarak 1 saat içindeki ikinci binişlerinde %50 indirimli fiyat uygulaması 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan bu indirimle toplu taşıma araçlarının kullanımını yaygınlaştırıp trafik yoğunluğunu azaltarak vatandaşlara daha rahat seyahat etme imkanı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Kolukısa; “Toplu ulaşımda belediye araçlarını kullanan vatandaşlarımızın 1 saat içindeki ikinci binişlerinde %50 indirimli seyahat etmelerini sağlayan hizmetimiz 20 Şubat 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe giriyor. Büyükşehir Belediyemiz olarak Muğla ili genelinde uygulanacak bu hizmetimiz ile vatandaşlarımıza daha ekonomik ve daha rahat seyahat etme imkanı sunacağız” dedi.