Meclis Canlı

Toplu Taşıma Şoförleri Sertifikalarını Aldı


20.02.2018

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 13 ilçede faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarında çalışan araç şoförlere yönelik düzenlenen “Yolcu Sürücü İlişkileri” eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye bünyesindeki şoförler ve Özel Toplu Taşıma  Araçları (ÖTTA) şoförlerine “Yolcu-Sürücü İlişkileri” konulu eğitim verildi. İl genelinde 2 bin 750 şoföre verilen eğitimler sonrasında yapılan tören ile sertifikalar takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada; Muğla'nın bir kültür ve turizm şehri olduğu ifade edilerek, ilimizi ziyarete gelen ve şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın ilk iletişim kuracakları kişilerin toplu taşıma şoförleri olduğu, şehrimizle ilk tanışıklığın önemli bir ayağını oluşturan şoförlerimize konusunda uzman akademisyenler tarafından Yolcu-Sürücü İlişkileri, kurumsal iletişim, müşteri memnuniyeti ve iş hayatında profesyonellik sağlayacak seminer ve eğitim programı  düzenlendiği ifadeleri yer aldı.