Merhaba, belediyemizin birinci yılında gerçekleştirdiği hizmet ve projelerden oluşan bilgilendirme sunumunu indirmek için lütfen tıklayınız.
Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.
Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.
Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.
Menteşe İlçesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde yapılacak olan alt yapı çalışmaları nedeni ile Toplu Taşıma Hatları Güzergâh Değişikliği;
Menteşe ilçesi Hasan Ali Yücel Caddesinde yapılacak olan alt yapı çalışması nedeni ile alt yapı çalışmaları tamamlanıncaya kadar aşağıda belirtilen güzergah üzerinden ulaşım hizmeti sunulmaya devam edecektir.
Menteşe Yapı Koop. Düğerek, Süpüroğlu, Ortaköy, Yaraş, Kozaağaç, Hacıahmet, Menteşe Otogar-Adliye-Eski Hastane Hatları; Stadyum önünden hareketle, Zübeyde Hanım Caddesi, İsmet Çatak Caddesi 14. Sokak, Haluk Özsoy Caddesi (Diş Hastanesi) üzerinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş güzergâhında mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.
Kötekli-Yeniköy, Kampüs, Tıp Fakültesi, TOKİ Konutları, hatları; Stadyum karşısı katlı otopark inşaatı önünden hareketle, Zübeyde Hanım Caddesi, Adliye Kavşağı üzerinden, Atatürk Bulvarı devamında ise Uğur Mumcu Bulvarı güzergâhından, Aylin Karaca Kavşağını takiple tekrar Uğur Mumcu Bulvarından güzergahına devam edecektir. Dönüş istikametinde ise mevcut güzergahlarını kullanacaklardır.
Bayır, Kafaca ve Yeşilyurt hatları; Migros Ziraat Bankası önünden hareketle, Zübeyde Hanım Caddesi istikametinden, Şehit Özden Aşınmaz Caddesi (Pehlivanoğlu, Akbank önü) Cevizli Sokak (Sertaç Market Önü), Leylak Sokak üzerinden Abdi İpekçi Caddesinden güzergahına devam edecek olup, dönüş istikametinde ise mevcut güzergahlarını kullanacaklardır.
Ula, Yerkesik, Yenice – Doğanköy hatları; Söğütlü market önünden hareketle, Zübeyde Hanım Caddesi, Üntaş kavşağı, Zübeyde Hanım Caddesi, Adliye Kavşağı üzerinden, Atatürk Bulvarı devamında ise Uğur Mumcu Bulvarı güzergâhından, Aylin Karaca Kavşağını takiple tekrar Uğur Mumcu Bulvarından güzergahına devam edecektir. Dönüş istikametinde ise mevcut güzergahlarını kullanacaklardır.