Meclis Canlı

Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı


27.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan yeni toplu iş sözleşmesi için Genel-İş Sendikası Muğla Şubesi yetkilileri ile görüşmeler başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile belediye çalışanları arasında imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi için görüşmeler başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü Ömer Karabulut, İnsan Kaynakları Şube Müdürü Zeliha Alkan ile Genel-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, Baş Temsilci Yücel Avcı ile temsilciler Önder Oktay Arslan, Turgay Kallem, Bayram Denizli, Hidaye Bal’ın katılımıyla gerçekleşen ilk toplantıda, toplu iş sözleşmesinin detayları görüşüldü.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada “Muğla Büyükşehir Belediyesi ile büyükşehir belediye işçilerini temsilen Genel-İş Sendikası’yla imzalanacak olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladık. İşçilerimize daha iyi bir çalışma imkanı sağlamak amacıyla fikir alış verişlerinde bulunduk. İlk toplantımızda netlik kazanmış bir konu yok. Sözleşmenin içeriği ile ilgili detaylar önümüzdeki toplantılarda belirlenecek.” ifadelerini kullandı.