Meclis Canlı

Tiyatroda Kısa Mola


28.02.2018

Düzenlediği çeşitli aktivitelerle engelli bireylerin topluma kazandırılması konusunda uğraş veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olan Kısa Mola hizmetinden yararlanan engelli vatandaşları ‘Bize Gülmek Lazım 2’ adlı tiyatro oyununa götürdü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi sosyal ve vatandaş odaklı hizmetlerine devam ediyor. Engelli vatandaşların sorunlarının çözümünde ve bu konuda toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesinde çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Türkiye’de bir ilk olan Engelli Ailelere Kısa Mola hizmetinden yararlanan engelli vatandaşların bir istediği daha yerine getirdi.  

Çeşitli aktivitelerle engelli bireylerin topluma kazandırılması için uğraş veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesindeki Kısa Mola hizmetinden yararlanan bireyleri tiyatro etkinliğine götürdü. 17 engelli birey uzman personel eşliğinde Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği Bize Gülmek Lazım 2 adlı tiyatro gösterisini izleme fırsatı buldular.