Meclis Canlı

“Su Ayak İzi ve Temiz Su Eylem Planı” Projesi Kapanış Toplantısı Düzenleniyor


14.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında yürüttüğü “ Su Ayak İzi ve Temiz Su Eylem Planı “ projesi kapanış toplantısı 15 Aralık 2015 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 13.00’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’de yerel yönetim ve kamu kurumları bazında ilk kez gerçekleştirilen projeyle Muğla ilinde başta su kaynakları ve tüketimi olmak üzere, su arzı ve talebi temelinde su durum raporunun çıkarılarak Türkiye de öncü bir anlayış ile gelecek dönem perspektiflerinin belirlenmesiyle  suyun verimli, sağlıklı ve etkin kullanımına öncelik veren, yerel sürdürülebilir ekonomik katma değer ve istihdam yaratan, su dostu kentsel gelişim amaçlanıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek proje kapanış toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ),  Devlet Su İşleri 21. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve GTE Carbon firması ve Water Footprint Network ( WFN ) Proje Yöneticisi Dr. Ertuğ Erçin proje sunumları gerçekleştirecek.