Meclis Canlı

Spor Yapmak İçin Engel Yok


20.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen “Engellilerle Spor Etkinlikleri” Yerkesik Stadında gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Engellilerle Spor Etkinliklerine”, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ortaca, Milas ve Menteşe İlçelerindeki engelli çalışma grupları ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular Basketbol takımı ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Toplu ısınma hareketlerinin ardında temel koordinasyon parkurunda yeteneklerini sergileyen engelli sporcular eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Engelli sporcularımız, futbol, basketbol, voleybol ve badminton branşlarında birbirleriyle kıyasıya yarışarak önemli bir başarı örneği gösterdiler. Şenlik havasında geçen etkinliğimiz son olarak eğitsel oyunlar ve müzikli eğlence ile sona erdi. Daire Başkanlığımız olarak önemli gün ve haftaları spor aktiviteleri ile kutlamaya devam edeceğiz. Tüm gençlerimizi  bu tür etkinliklere katılmalarını bekliyoruz.”