Söğüt-Bayır yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı

05.09.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi önemli turizm bölgelerinden birisi olan Marmaris ilçesine bağlı Söğüt-Bayır yolunu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların güvenli ve modern yollarla sevdiklerine ulaşmalarını sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla genelinde sorumluluk alanlarındaki yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Marmaris ilçesine bağlı Söğüt-Bayır yolunun 9 kilometrelik kısmı Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarla asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu tamamlanan 9 kilometrelik Söğüt-Bayır yolu, çalışmaların ardından turizme bölgesine yakışır modern ve konforlu görünüme kavuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Muğla genelinde sorumluluk alanlarımızdaki yollarda çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Marmaris ilçemize bağlı Söğüt-Bayır Mahallelerinin bağlantı yolu asfalt kaplama çalışmaları ekiplerimizin yoğun mesaisi sonucunda kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girdi” denildi.