SOGEM’li öğrencilere yaratıcı drama eğitimi

16.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) üniversite öğrencilerinin sosyal hayata aktif olarak katılım sağlamaları ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaratıcı drama atölye çalışmaları düzenliyor.

SOGEM kişisel gelişim eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek eğitim fakültesinde öğrenim görmekte olan öğrencilerin aktif katılımı ile yaratıcı drama atölyesi gerçekleştirdi.

Eğitimde oldukça önemli bir yere sahip olan drama hem çocuklar hem de yetişkinlere birçok fayda sağlıyor. Grup olarak yapılan ve topluma sunulan bir oyun olan drama özgüveni artırma, yaratıcı olma, konuşma ve dinleme becerisini geliştirme, hayal gücünü geliştirme gibi birçok alana katkı sağlıyor.

Eğitime katılan öğrenciler gelişimlerine ve akademik hayatlarına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin desteklenmesinden memnuniyetlerini dile getirerek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerini dile getirdiler.