SOGEM’le kuşaklar çınarlarla buluşuyor

03.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası (SOGEM) üniversite öğrencilerini Kuşaklar Çınarlarla Buluşuyor Projesi ile yedi ilçemizde 90 yaş üstü 60 vatandaşımızla buluşturdu.

SOGEM Fotoğrafçılık Kulübü’nde yer alan gönüllü gençlerimiz kırsalda yaşayan yaşlılarımızla hem sohbet etme hem de o anları ölümsüzleştirme imkânı buldu.

Gönüllü gençlerimiz Menteşe, Ula, Yatağan, Milas, Dalaman, Bodrum ve Datça İlçelerimizin çeşitli mahallelerinde yaşayan 90 yaş üstü vatandaşlarımızı hem ziyaret edip hem de vatandaşlarımızın ziyaret esnasında çektikleri fotoğraflarını çerçeveleterek kahve ve lokumla birlikte hediye ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası’nın hayata geçirdiği Kuşaklar Çınarlarla Buluşuyor Projesi, Yabancı Dil Kulüpleri, Kültür Gezileri, Sanat Atölyeleri ve Eğitimler devam edecek.