Meclis Canlı

SOGEM can dostların yanında


25.06.2019


Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gençlik Masası, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve SOGEM gönüllüleriyle birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevine ziyaret düzenledi.

Doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı insan yetiştirmeyi, doğa ve hayvan haklarıyla ilgili farkındalık sağlamayı ve hayvan sevgisini aşılamayı amaçlayan ziyaret 65 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hayvan Barınağında görevli veteriner hekimlerden barınak hakkında teorik bilgiler edinen gönüllüler, sonrasında kedi ve köpeklerin bulunduğu alanı gezerek, onlarla iletişim kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu tür faaliyetlerin desteklenmesinden memnuniyetlerini dile getiren gönüllüler Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerini ileterek SOGEM olarak can dostlarımız için köpek evi atölye çalışması yapacaklarını duyurdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım ünitesi, karantina ünitesi, muayene ünitesi, ameliyathane ünitesi, müşahede ünitesi, kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler ve doğal yaşam park alanları bulunuyor.