Meclis Canlı

Sinyalizasyon Çalışmasında Sona Gelindi


28.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bulvarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek için başlattığı sinyalizasyon çalışmasında sona gelindi.

Son beş yılda Menteşe ilçesine bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Aydem önünde ki dört yolda, 17 yaralamalı ve 26 maddi hasarlı, toplam 43 trafik kazasının meydana gelmesi nedeniyle Ulaşım Daire Başkanlığı kazaların önüne geçmek adına yolda sinyalizasyon sistemi çalışması başlatmıştı.

Ulaşım Daire Başkanı Hamdi Alper Kolukısa konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşlardan bu bölge hakkında yoğun talep aldıklarını vurgulayarak bu doğrultuda hareket ettiklerini belirtti. Kolukısa yaptıkları araştırama da bulvar üzerinde çok sayıda trafik kazası yaşandığını vurgulayarak “Bölgenin nüfus ve araç yoğunluğu da artmış durumda bu nedenle bulvar üzerindeki yolda sinyalize kavşak yapımı için ilgili kurumlarla da ortak görüş birliğine varılarak bu çalışmayı başlatmıştık. Sinyalizasyon çalışmamızda artık sona geldik. Bundan sonra bulvar üzerinde vatandaşlarımız daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek. ” dedi.