Şiddetli Yağışlardan Zarar Gören Yolların Bakımı Yapılıyor

27.02.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, hafta boyunca etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı zarar gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Muğla İli genelinde yürüttüğü çalışmalar ile şiddetli yağışlardan zarar gören yolların bakım ve onarımını yapıyor. Ekipler, Marmaris-Asparan ve Fethiye-Esenköy mevkilerinde yağmur sularından dolayı çöken ve bozulan yolların bakımını tamamlayarak  güvenli bir şekilde ulaşıma açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Hafta boyunca etkili olan yağışlardan dolayı zarar gören yolların vatandaşlarımızın daha güvenli seyahat edebilmeleri için ekiplerimiz tarafından bakım ve onarımları yapılıyor. Muğla İli genelinde yürütülen çalışmalar vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için hızlı ve dikkatli bir şekilde yapılıyor.”