Seydikemer’de karla kaplanan yollar açıldı

17.01.2023

Seydikemer’in yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucunda kapanan yollar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından açıldı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı, Seydikemer Yayla Ceylan, Temel, Seki, Boğalar, Doğanlar, Bekçiler, Kayabaş, Çaltılar, Çobanlar, Yayla Karaçulha, Yayla Eldirek, Yayla Patlangıç ve Kınık mahallerinde etkili oldu. Yoğun kar yağışı sonucunda kırsal mahalle yolları kapandı.

Büyükşehir ekiplerinden anında müdahale

Seydikemer’in 13 mahallesinde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan yolların açılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında karla kapanan yollar yeniden açıldı. Açılan yollarda tuzlama çalışması gerçekleştirildi.