Meclis Canlı

Seydikemer Muhtarları’ndan Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


30.07.2015

Seydikemer İlçesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek ilçelerine yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sarıyer Muhtarı Mehmet Güven, Seydiler, Çatak, Döver, İzzettin, Kodurga, Korubükü, Yaylakınık Mahallesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek ilçelerine yapılan yol, su, ilaçlama ve diğer hizmetler için teşekkür ettiler. Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e istek ve taleplerini yüz yüze iletme fırsatı bulan muhtarlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muhtarlar Masası hizmeti sayesinde taleplerinin hemen dikkate alınarak çözüm üretildiğini ve kendilerine hizmetler konusunda hemen dönüş yapılmasından memnun olduklarını söylediler.

551 muhtarımızla büyük bir aileyiz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Seydikemer İlçesi muhtarlarının ziyaretinde, Muğla ili genelinde vatandaşlara hizmet eden muhtarlarla Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarını, görev süreleri boyunca daha güçlü bir Muğla için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelerimizde hizmetlerimiz aciliyet ve önem sırasına göre yerine getirilmektedir. Büyükşehir yasası ile köyler kapatılmış ve mahalle statüsüne geçmiştir. Ama ben hala köy demeye devam ediyorum ve sizlerde köylerinizde bizlerin temsilcilerisiniz. 551 muhtarımızla büyük bir aileyiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.