Meclis Canlı

Seydikemer Muhtarlarından başkan Gürün’e teşekkür


31.08.2018

Seydikemer İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü düzenledikleri teşekkür yemeğinde ağırladı.

Seydikemer İlçesinde görev yapan Mahalle Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü düzenledikleri teşekkür ve kaynaşma yemeğinde ağırladı. Seydikemer Muhtarlar Derneği tarafından Girdev yaylasında organize edilen teşekkür yemeğine davet edilen Başkan Dr. Osman Gürün, muhtarlarla olan birlik ve beraberliğin vatandaşlara daha iyi hizmet edilmesini sağladığını söyledi.

“Başkanımızla Hep Birlikte Çalışıyoruz”

Yemekte konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çok iyi bir iletişim içerisinde olduklarını belirterek, “Başkanımıza Seydikemer Muhtarlar Derneği olarak düzenlediğimiz yemeğe o kadar kilometre kat ederek katıldığı ve bize verdiği desteği gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi olduğunda en uzak ilçe olarak Seydikemerimize bu kadar hizmetin kısa sürede ulaşacağını tahmin etmiyorduk. Endişelerimiz vardı. Ama Büyükşehir Belediyemiz kısa sürede büyüklüğünü gösterdi ve ilçemize hizmetler arka arkasına geldi. Muhtarlar olarak bizler Büyükşehir Belediye’mizden çok memnunuz ve sürekli Büyükşehir Belediyemiz ile iletişim halindeyiz. İletişim çok önemlidir. Bizde Muğla Büyükşehir Belediyesine isteklerimizi taleplerimizi çok rahat iletebiliyor ve kısa sürede dönüş alıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediye’mizin ilçemize ve Muğla’mıza yaptığı hizmetler nedeniyle başta Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve tüm birim amirlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

“Sevgi, hoşgörü ve hizmetlerimizle mesafeleri kısaltıyoruz”

Seydikemer’de görev yapan yaklaşık 50 muhtarın katıldığı yemekte konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu ancak yapılan hizmetler ve projelerle mesafelerin kısaltıldığını, gönül köprüleri kurulduğunu vurguladı. Başkan Dr. Osman Gürün, “Böyle bir organizasyonda bulunmak bizi çok mutlu etti. Eğer biz şimdi olduğumuz gibi hep birlikte ve iş birliği içerisinde çalıştığımız takdirde daha güçlü oluruz. Ne kadar birlikte olursak vatandaşlarımıza o kadar iyi hizmet verebiliriz. Hepimizin ortak paydası vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek ve onların daha huzurlu, mutlu bir şehirde yaşamasını sağlamak” diye konuştu.