Sendika Yöneticileri İle Toplantı Yapıldı

10.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personellerin üye oldukları işçi ve memur sendikalarının Muğla şube başkanları ve temsilcileri ile toplantı yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı, Genel-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkan Yardımcısı Ergül Şahin, Tüm Yerel-Sen Muğla Şube Başkanı Salih Yıldız, Bem-Bir-Sen Muğla İl Başkanı Kamil Yeniceoğlu, Tüm Bel-Sen Muğla Şube Başkanı Gürkan Dere, Türk Yerel Hizmet-Sen Muğla Temsilcisi Sezai Ünal, Tüm Yerel-Sen Mali Sekreteri Yücel Kılınç’ın katıldığı toplantıda çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunarak bu tür toplantıların artarak devam etmesi konusunda prensip kararı alındı.