Şehitler Anısına Rekor Denemesi

16.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Ali Bahçetepe şehitler anısına iki Dünya Rekoru denemesi ve çeşitli kırış gösterileri gerçekleştirecek.

18 Mart Çarşamba günü saat 12.30'da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan gösteride Ali Bahçetepe, “Göğüs üstünde 16 adet beton bloğun zamana karşı kırılması” ve “Tek vuruşta en fazla beton bloğun kırılması” kategorilerinde iki Dünya Rekoru denemesi gerçekleştirecek. Ali Bahçetepe'nin bu güne kadar toplam 15 Guinness Dünya Rekoru ve 25 Taekwondo Dünya Kırış Şampiyonluğu bulunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Daire Başkanlığımız olarak Ali Bahçetepe'ye başarılar diliyor ve bu rekorları kıracağına yürekten inanıyoruz.”