Meclis Canlı

Şehit Ailesinden Başkan Gürün’e Vefa Ziyareti


05.10.2015

Hakkari’nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesindeki hain terör saldırısında şehit olan sözleşmeli piyade er Adnan Ergen’in ailesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

6 Eylül 2015’de yaşanan hain terör saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan Muğla Seydikemer ilçesi Yenimahalle doğumlu Adnan Ergen’in ailesi kendilerini bu zor günlerinde yalnız bırakmayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek teşekkür etti.

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen şehit babası Mehmet Ergen, kendilerini acılı günlerinde yalnız bırakmayan ve Seydikemer’e gelerek yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile ekibine ve bütün ziyaretçilere teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Türkiye’de son günlerde yaşanan terör olaylarında birçok vatan evladını kaybettiklerini ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için sevginin, barışın arttırılması gerektiğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Acılarımızı paylaşarak, birbirimize sarılarak dindirebiliriz. Yaşadığınız acının tarifi yok. Hepimiz büyük bir aileyiz, bundan sonra Adnan’ı hatıralarıyla, saygıyla anacağız ve yaşatacağız. Ülkemizde yaşanan terör olaylarının bitmesi için sevgimizi arttırıp, kavgaları azaltmalıyız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.