Meclis Canlı

Satranç Turnuvasının Finalistleri Belirlendi


21.10.2015

Satranç Turnuvasının Finalistleri Belirlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasının finalistleri belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Satranç Turnuvasının 3-18 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılan ilçe elemeleri tamamlandı. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Açık kategorilerde düzenlenen turnuvanın ilçe elemeleri sonunda ilk 5’e giren sporcular 24-25 Ekim tarihlerinde Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapılacak olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. İlçelerde yapılan elemelere sporcular ve izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemiz ile Satranç İl Temsilciliği ortaklığında düzenlediğimiz satranç turnuvamızın ilçe elemelerini tamamladık. Tüm ilçelerimizi kapsayan turnuvaya sporcularımızın katılımı oldukça yoğundu. Sporcularımıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyor ve yapılacak final müsabakalarında başarılar diliyorum.”