Sağlıkta Halk Eğitimleri Devam Ediyor

02.03.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası, MSKÜ Tıp Fakültesi ile ortaklaşa düzenlenen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Tabip Odası, MSKÜ Tıp Fakültesi ile ortaklaşa düzenlenen bilgilendirme toplantıları ilçelerde vatandaşların talepleri doğrultusunda çeşitli konularda yapılmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda 14 Şubat’ta Konakaltı Kültür Merkezi’nde 20 Şubat’ta da Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Yasemin Balcı tarafından “cinsel şiddet” konusunda bilgi verildi. 24 Şubat’ta Yatağan Turgut Mahallesi’nde Prof. Dr. Hayrettin Şahin tarafından “prostat” konusunda, 27 Şubat’ta ise Endocrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Gülhan Akbaba tarafından “diyabet”, Diyetisyen Öznur Güven Alaçamlı tarafından “Diyabet Hastalarında Beslenme” konusunda bilgiler verildi.

Yoğun ilgi gören toplantılar hakkında edinilen bilgilere göre bu tür bilgilendirme toplantılarının Menteşe ilçesinde her ay, diğer ilçelerde de yılda bir kez düzenleneceği belirtildi.