“Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz”

12.08.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz’ etkinlikleri Menteşe İlçesi Kışla Parkı’nda yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın başta genç nüfus olmak üzere, her yaştan vatandaşımızın sportif faaliyetlerini Muğla geneline yaymak, halka benimsetmek amacından hareketle düzenlediği etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kışla Parkı’nda hafta içi her sabah saat 08.00’da başlayan ‘Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz’ etkinliklerinde Rekreasyon Uzmanı ve Atletizm Antrenörü eşliğinde katılımcılar sağlıklı bir yaşam için spor yapıyorlar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hareketsizlikten doğan sağlık problemlerinin ve obezitenin arttığı günümüzde, sağlıklı bir yaşam için harekete geçmek isteyen halkımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz.”