Plajlar Voleybolla Şenlenecek

19.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Datça Belediyesinin işbirliğinde organize edilen Datça Plaj Voleybolu Turnuvası 22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Datça Belediyesi tarafından Datça Kumluk plajında düzenlenecek Datça Plaj Voleybolu Turnuvası 22 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor. Turnuvaya, Muğla ilinde bulunan faal voleybolcular ile çevre illerden davet edilen voleybolcuların yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımı bekleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Uzun kıyı şeridine ve bir çok plaja sahip olan ilimizde; Büyükşehir Belediyemiz tarafından bu tür plaj sporları ve turnuvalarının önümüzdeki günlerde de yapılmasını planlıyoruz. İki gün boyunca sürecek etkinliğimize tüm sporseverleri bekliyoruz.”