Meclis Canlı

Plaj Voleybolu Turnuvası Sona Erdi


25.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen ve Datça Kent Konseyi tarafından organize edilen Datça Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi.

Datça Kumluk plajında gerçekleştirilen turnuvada 6 Bayan ve 13 Erkek takım mücadele etti ve toplam 33 çekişmeli müsabaka oynandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvada sporcuların kum sahada gösterdikleri performanslar izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Turnuva sonunda bayanlarda birinciliği Mihriban-Mine (Ortaca), erkeklerde birinciliği Şükrü-Kerem (Fethiye) takımları kazandı. Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Turnuvamızı Datça Belediyemiz ile iş birliği çerçevesinde Datça Kent Konseyinin destekleri ile başarıyla gerçekleştirdik. Amacımız sporda dostluğu ve tatlı rekabeti ortaya koymakla birlikte farklı ilçelerimizde de plaj voleybolunun yaygınlaşmasını sağlamak. 2016 yılında  diğer ilçelerimizde de turnuva planlamamız şimdiden başladı.”