“Pijamalı Adamlar” Muğlalıları Mest Etti

18.01.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tiyatro severleri “Pijamalı Adamlar”la buluşturdu.

İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları tarafından hazırlanan “Pijamalı Adamlar” oyunu Muğlalıları mest etti. 14 Ocak’ta Seydikemer’de, 15 Ocak’ta Kavaklıdere’de, 16 Ocak’ta Marmaris’te ve 17 Ocak’ta Dalaman’da sahnelenen oyuna tiyatro severlerin ilgisi görülmeye değerdi. Profesyonel oyuncu kadrosu ve eleştirel mizah içeriği ile oyun, sahneye çıktığı tüm ilçelerde büyük beğeni topladı.

Oyun hakkında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “  “Pijamalı Adamlar” oyununun ilk olarak 13 Aralık 2016 günü Menteşe ilçesinde sahnelendiğini ve çok büyük bir ilgiyle karşılandığını belirtildi. Açıklama şu şekilde devam etti;  “Aynı ilgiyi Dalaman, Marmaris, Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinde de görmek bizleri çok mutlu etti. Bizler il sınırlarımız dâhilinde fiziki şartların elverdiği en son ölçüde, gidebildiğimiz son noktaya kadar sanatı halkımızla buluşturma gayreti içindeyiz. Şu ana kadar yaptığımız her çalışmada sınır gözetmeksizin birçok ilçemize, birçok mahallemize sanatın gücüyle ulaştık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da aynı amaç ve gayret içerisinde devam edeceğiz”